Eiköhän se ole niin, että ammattilaiset tuovat varmuutta?

Olemme jo pitkään tienneet sen väistämättömän tosiasian, kun ihmiset tekevät elämän suuria päätöksiä - esimerkiksi kodin ostamisesta tai myymisestä - syntyy lähes aina tarve lisäpalvelujen hankkimiseen.

Helpottaaksemme päätöksentekoa kodin ostamisesta tai myymisestä, rakensimme täysin uudenlaisen AninkainenPlus-palveluverkoston.

Palvelumme on tehty yhteistyössä oman alansa huippuammattilaisten kanssa, ja näin ollen takaamme sen, että saat kaiken tarvittavan tiedon asuntoihin ja asumiseen liittyen.

Palvelun perustarkoitus on antaa vastauksia kysymyksiin, joita ihmiset kohtaavat asunnonvaihdon yhteydessä. Asunnonvaihdon yhteydessä mietitään usein keittiön uusimista, lattioiden kuntoa, kodinkoneiden hankintaa, sälekaihtimia, LVI- ja sähkötöitä, laattatöitä, sekä suurempia kokonaisvaltaisia remontteja tai muutostöitä.

Tähän mennessä palvelumme on tuottanut satoja tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat palvelumme avulla tehneet unelmistaan totta! Osana palvelukokonaisuutta ovat Aninkainen.fi-ketjun välittäjät, jotka kertovat mielellään lisää kumppaneistamme ja palveluistamme.